Παναγιώτης Γατομάτης

Παναγιώτης Γατομάτης


Ο Παναγιώτης Γατομάτης έχει περισσότερα από 20 έτη διδακτική προϋπηρεσία στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Είναι Επίκουρος Καθηγητής του «Μάρκετινγκ», στο Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Πανεπιστήμιου Πατρών. Διετέλεσε Καθηγητής του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (ΕΑΠ) στη θεματική ενότητα «Μάρκετινγκ Ι».

Το επιστημονικό του έργο έχει δημοσιευθεί σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά και συνέδρια.Η επαγγελματική του εμπειρία στον ιδιωτικό τομέα είναι μεγαλύτερη των 20 ετών έχοντας δικές του επιχειρήσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Συμμετείχε ως ερευνητής σε εθνικά και ευρωπαϊκά αναπτυξιακά έργα.

Είναι μέλος του οικονομικού επιμελητηρίου ενώ συμμετείχε και σε επιμελητήρια του εξωτερικού.Είχε έντονη κοινωνική ζωή συμμετέχοντας από διάφορες θέσεις σε πολλά σωματεία της Πάτρας.Το ενδιαφέρον του για την ανάπτυξη της πόλης της Πάτρας και της ευρύτερης περιοχής έχει αποτυπωθεί σε μελέτες και σε πτυχιακές εργασίες κάνοντας τις αντίστοιχες προτάσεις ανάπτυξης, οι οποίες έχουν κατατεθεί στους αντίστοιχους τοπικούς φορείς.